МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ЦЕНТРАЛЬНИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Джура

П'ятниця, 9 Червень, 2017

ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 

08.06.2017 розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на базі Запорізького обласного ліцею – інтернату «Захисник». На участь у військово – патріотичній грі подали заявки 33 команди Запоріжжя і Запорізької області. Серед них переможець районного етапу дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – команда ЗЗШ № 15 «Рой Калнишевського». В перший день учасники облаштували табір, підготувались до участі у урочистому відкритті заходу.

 

На свято до учасників військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Запорізької області завітали директор Департаменту освіти і науки Озерова Т.Я., інспектор департаменту Чурикова Л.В. депутати, Кошовий отаман громадської дитячої та молодіжної організації «МОЛОДА СІЧ» Шеремет А.М., воїни АТО, керівники освіти районів, артисти. Всі вони підтримували і надихали учасників на перемогу у змаганнях.

 

Після урочистостей відпочивали і готувались до наступного дня, з 9 червня починаються справжні випробування.

 

Спостерігаємо за участю у грі нашої команди, вболіваємо за Вас і бажаємо Вам перемоги у грі, задоволення і доброго настою від участі у змаганнях.