МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ЛІВОБЕРЕЖНИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Святкові заходи біля районної ялинки

Середа, 6 Січень, 2016

За розпорядженням міського голови м.Запоріжжя з 27.12.2015 по 19.01.2016 районні адміністрації і відділи освіти під час зимових канікул для дітей організують святкові заходи біля районних ялинок.

В Жовтневому районі організацію святкових програм доручено учнівським самоврядуванням навчальних закладів. При підтримці Жовтневої районної адміністрації, яка  забезпечила нам гучний і запальний музичний супровід, солодощі для дітей, які стали  учасниками і переможцями конкурсів, активісти учнівських самоврядувань у святкових костюмах проводили конкурси, загадували загадки, танцювали, водили хороводи. 26 грудня першими вийшли на сцену гімназисти Запорізької гімназії № 11. На свято зібрались діти дошкільного віку і молодшого шкільного віку, їх батьки. За веселе свято мешканці району дякували його організаторам. Наступними свято для дітей організували і провели учні колегіуму № 98, Запорізьких шкіл № 5 і 15.

 

Попереду свята 09, 10, і 16 січня. Запрошуємо на веселі свята мешканців нашого Жовтневого району і всіх бажаючих. Свята проводяться з 11.30 по 12.30. у сквері Олександрівському біля торговельного центру "Інтрейд" на площі Свободи.