МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ЛІВОБЕРЕЖНИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вітаємо!

Понеділок, 24 Квітень, 2017

Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Історія України і державотворення».

 

Вітаємо вчителя історії і правознавства Запорізької гімназії №11 Романютенко Ірину Юріївну і її ученицю 10 класу Запорізької гімназії №11 Запорізької міської ради Дюдюн Віолету Сергіївну з перемогою на ХVІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості у номінації «Історія України і державотворення».

 

Дюдюн Віолета Сергіївна представила на конкурси всіх рівнів (районний, обласний і Всеукраїнський) роботу за темою: «Роль інституту Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у державно-правовій системі захисту прав і свобод людини в Україні» і перемогла!

Дякуємо вчителю Романютенко Ірині Юріївні, яка третій рік поспіль готує учнів до перемоги на Всеукраїнському рівні у конкурсі учнівської творчості у номінації «Історія України і державотворення» за сумлінну професійну роботу вищого ґатунку! Вітаємо Вас, пишаємося Вами і бажаємо надхнення, міцного здоров'я, творчої наснаги і перемог!

 

Наказ Міністерства освіти і науки від 13.04.2017 №591 «Про підсумки 4-го (підсумкового) етапу ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості»